Onko ero ainoa ratkaisu. Tiedän kyllä, että väkivaltaista ihmistä ei voi muuttaa. Millä saisin SEN haluamaan muutosta? SE kärsii tästä ittekin. Sanoo joskus herkkänä hetkenä, ettei tarkoita mitä sanoo. Miksi aikuinen ihminen ei osaa hillitä kieltään kiukkuisena. Kyllä minäkin vihaisena sanon mitä sattuu, mutta en ehdoin tahdoin YRITÄ loukata toista. Saatan sanoa paskiaiseksi, mutta en esimerkiksi syytä impotentiksi tai homoksi. Joskus, kun huorittelu oli pahimmillaan, kokeilin sitäkin. Syytin impotentiksi, että tietäisi miltä tuntuu. Ei siitä ollut apua.

Huorittelua ei ole ollut pitkiin aikoihin. Auttoi vissiin se kun sanoin, että en olekaan mikään halpa sitten. Se on 200€/pano. Sitä täytyy kait seuraavalla kerralla taas kokeilla, kun SE alkaa vonkaamaan. Seksistä olen nauttinut, mutta se alkaa olla kerta kerralta vaikeampaa. Enkä tiedä rakastankokaan SITÄ enää. Miten voi rakastaa ihmistä, jota ei voi kunnioittaa? Ei mitenkään. Mutta millä saisin SEN tajuamaan. Olen yrittänyt puhua ja puhunutkin, mutta hänen mielestään syy on minun, koska "pihtaan". Pihtaan, vaikka normaalisti naidaan kerran-pari viikossa. Mutta näiden haukkumissessioiden jälkeen menee kyllä päiviä, ennenkuin toivun ja elämä palaa "normaaliksi". Voi helvetti sentään. Tämä ei ole normaalia elämää. 

 Lapsetkin tästä kärsivät. Myönnän, vaikka lujille ottaa. Lasten takiahan sitä yhdessä ollaan? Isompi lapsi alkaa ikävästi käyttäytyä kuin SE.